Om oss

Om Hemsol

Hemsol.se är en tjänst som hjälper dig att fatta ett välgrundat investeringsbeslut när du ska investera i solceller. Huvudsyftet med Hemsol är att du ska spara pengar och slippa att lita blint på en fristående entreprenör. Våra priser på solpaneler är pressade då vi undviker kostsam och ineffektiv lagerhållning och hyra av butikslokal.

Så arbetar Hemsol

Att använda vår solcellskalkyl är självklart helt kostnadsfri. Den är framtagen för att du som kund på egen hand ska ha möjlighet att utvärdera olika alternativ. Du kan alltså i lugn och ro bestämma dig för vilket system som passar dig absolut bäst. Vår strävan är att ge dig som kund en så bra underlag som möjligt för att göra en lyckad investering i solceller.

På Hemsol är kvalitet och pris centrala faktorer. Därför samarbetar vi endast med välrenomerade tyska leverantörer, samtidigt som vi endast tar in produkter väl anpassade för det nordiska klimatet. På så vis lägger vi på Hemsol grunden för att du som kund ska göra en lyckad affär – en lönsam investering helt enkelt.

Svenska länkar