Om oss

Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi jobbar för, och hur vi kan hjälpa dig

Här kan du läsa mer om vilka vi är, vad vi jobbar för, och hur vi kan hjälpa dig

Vilka vi är

Vi som ligger bakom HemSol.se blev 2019 intresserade av solceller och började leta information om hur det fungerar på nätet. Den information vi hittade upplevde vi som krånglig, samtidigt som vi inte hittade någon hemsida som samlat all nödvändig information på ett ställe.

Vi bestämde oss därför för att skapa en heltäckande informationssida om solcellsinstallationer för privatpersoner – HemSol.se. Målet med hemsidan är att på ett pedagogiskt sätt underlätta för svenskar att göra en lönsam investering i egna solceller.

Vad vi jobbar för

I Sverige finns enorm potential att utöka mikroproduktionen av solel. I jämförelse har vårt land näst intill likvärdiga förutsättningar som exempelvis Tyskland, men producerar i jämförelse endast en bråkdel av deras solel.

Vårt mål är att öka egenproduktionen av förnyelsebar el i Sverige genom att göra din solcellsinstallation så lönsam, smidig och problemfri som möjligt.

Hur vi kan hjälpa dig

För att skapa största möjliga värde för dig som besökare har vi tagit fram flera användbara resurser.

Jämför flera solcellsofferter gratis

Vi hjälper dig att samla in upp till 4 offerter på solcellsanläggningar helt kostnadsfritt. Vi tar betalt från de installatörer som väljer att ansluta sig till oss. Något som inte på något sätt leder till ett högre pris för dig som kund. Tvärtom leder flera aktörer i en jämförelse sannolikt till ett lägre slutpris.

Räkna på ditt tak

Vår solcellskalkylator är ett utmärkt startskott för en lysande investering. Kalkylatorn hjälper dig att räkna på pris, elproduktion och avkastning för en solcellsanläggning skräddarsydd för ditt egna tak.

En enkel processguide

Steg-för-steg guiden sammanställer en grundlig genomgång hur investeringsprocessen ser ut, allt ifrån research till driftsättningen av anläggningen.

Kontakta oss

E-postadress: kontakt@hemsol.se

Telefonnummer: 08-121 325 99

Besök oss på social medier

Facebook logo link   Instagram logo link

Medarbetare

Medgrundare

Elias Bülow

Elias är en av medgrundarna till Hemsol. Idag jobbar han med webbutveckling och design av Hemsol.se. Utöver det hanterar Elias all försäljning och kontakt med solcellsinstallatörerna i vårt nätverk.

Medgrundare

William Bergmark

William är en av medgrundarna till Hemsol. Han fungerar idag som redaktör för Hemsol samtidigt som han jobbar med företagsutveckling och marknadsföring. Utöver detta ansvarar han för utvecklingen av Hemsols solcellskalkyl.

Skribent

Sara Hemming

Sara Hemming är huvudskribent och ansvarig för media och digital marknadsföring på Hemsol. Du är varmt välkommen att kontakta Sara med förbättringsförslag för Hemsol eller om du hittat ett fel i en artikel.