Richard Siljebäck

Roll på Hemsol

Solcellsrådgivare

Kundnöjdhet 

Tjänsteutveckling

Faktagranskare

Ansvarsområde

Richard Siljebäck var Hemsols kunniga solcellsrådgivare. Han har hanterat alla förfrågningar som kommer in till Hemsol och har förmedlat kontakten mellan våra kunder och partners. Richard strävar efter att skapa nöjda kunder både genom att svara på alla inkommande frågor samtidigt som han utvecklat Hemsols tjänst.

På Hemsol var Richard den som höll koll på företagen i solcellsbranschen och installationstakten runtom i Sverige. Du kan därför hitta Richard som faktagranskare på en del av våra artiklar.

Erfarenhet

Richard har ett stort intresse för solceller och förnybar energi och har sedan han började på Hemsol lärt sig det mesta man behöver kunna om solceller. Under våren 2022 utbildade han sig till solcellsmontör vid Glava Energy Center för att bredda sin kunskap om solceller. Richard påbörjade sin anställning hos Hemsol augusti 2021 och slutade september 2022.

Innan Richard började på Hemsol har han jobbat inom försäljning och marknadsföring på tech-bolag och inom rekryteringsbranschen.

Utbildning

Richard har genomgått en Installatörsutbildning i Solenergi på Glava Energy Center i juni 2022. Utbildningen är en grundkurs för solcellsmontörer som innefattar både teori och praktik. Kursinnehållet tangerar bland annat systemlösningar, batterier, dimensionering av solcellsanläggningar samt teori och praktik för montage av solceller.

Expertis

Solenergi & solceller

Kundbemötande

Försäljning

Kontaktuppgifter

E-mail: richard.siljeback@hemsol.se

LinkedIn: länk till Richards profil